Illiad


 

Personlig

Jeg har arbeidet med musikk i snart 1 år. Startet enkelt med å melde meg på forskjellig workshops rundt om i Oslo. Som senere førte til at jeg kom i kontakt med lederen av plateselskapet Break Records. Gjennom et samarbeid mellom skolen min (Akademiet vgs) og Break Records fikk jeg praksisplass og arbeidet på plateselskapet hver onsdag i et år. Hos Break Records arbeidet jeg med et hovedprosjekt (Rapvalg) og andre småproduksjoner. Jeg la mye tid og penger inn i Rapvalg prosjektet fordi jeg ville fullføre det på best mulig måte. Grunnen til at jeg valgte å gjøre det slik er fordi jeg syns tema for konkurransen er ekstremt viktig, samtidig som jeg får arbeidet med noe jeg virkelig brenner for.

Beat lagd av: Mos M Beats
Mix: Jester fra Gatas Parlament
Scratch: Dj Don Martin
(Samplet tekst med tillatelse fra Dj Don Martin (Gatas Parlament)

Navn:

Iliad Dehdar

Alder:

16

Hvorfor deltar du/dere i Rapvalg:

Grunnen til at jeg deltar i rapvalg er fordi det er et ekstremt viktig arrangement som er med på å gjøre ungdom mer engasjert og bevisst på hvordan samfunnet og politikken i landet vårt fungerer. Rapvalg gir også ungdom muligheten til å fremme et budskap eller en tanke gjennom deres uttryksform. En mulighet jeg virkelig ville bruke!

Hvorfor syns du det er viktig å benytte seg av stemmeretten?:

Ettersom vi lever i et demokrati er vi ekstremt heldig som får lov til å være med på og bestemme hvordan vår nåtid og fremtid skal se ut. Når vi lever i et samfunn hvor vi kan være med på å påvirke både store og små valg for landet, er det viktig å finne det partiet du føler representerer dine valg og meninger. Når du bruker din stemmerett er du med på å påvirke din fremtid.

Hvis du vinner, hva skal pengene benyttes til?:

Først og fremst skal jeg bruke pengene på musikken. Jeg har en stor drøm om å kunne gi ut eget og godt produsert materialet. Hvis jeg vinner vil pengene virkelig gi meg en dytt i riktig retning for å oppfylle guttedrømmen. Underveis i konkurransen har det også vært veldig mange gode folk som har hjulpet meg frem. Derfor har jeg også en plan om å arrangere en lokal “Takke-konsert” i Golia Velhus (Kulturhus på Oppsal) med en flott sceneproduksjon (Lyd, lys og scene) som en takk til alle de som har støttet og stemt underveis i konkurransen!Legg igjen en kommentar