Vind i fra Nord


vind i fra nord

Vind i fra Nord

Startet opp i 2004. Har utviklet en mer akkustisk lyd, har størst fokus på live-konserter, og liker å lage tekster som vi kan unnskylde med at rap er smart.

Har spillt over 100 gigs rundt omkring i landet, alt ifra små til noe større. Sandvika byfestival, Storåsfestivalen, Trondheim musikkfest, 2XH, en rekke konserter i Fredrikstad, Oslo, Trondheim Nord-Norge o.l. Holder for tiden på med plateinnspilling med proff produsent, gjesteartister o.l. Ser på dette som en mulighet til å få promotert platen vår før slipp.

Mener denne konkurransen egner seg svært godt for vår del. Har lest litt om historien bak “Rapvalg”, og dette med å opplyse ungdom om viktigheten med valg/valget er midt i blinken. Vi skriver politiske tekster, og ønsker å få det norske folk til å kanskje se litt utenfor den vanlige “boblen” vi lever i.

Meningen med vårt bidrag:
Låten handler om en mulig “optimal” tilstand/verden. Om ikke det er mulig som en konstant status, så i alle fall for en dag. Vi synes tittel og handling kan i stor grad relateres til det kommende valget, da dette er dagen når det er viktig å gi sin stemme, si din mening å gi et alternativ til det vi/andre skulle misslike med dagens tilstand. Denne låten er ment som en motivator til at din mening eller ditt ønske kan bety noe i den store sammenhengen.Legg igjen en kommentar