Django Unchaineds stjernespekkede artistlag


djangounchained2012moviewallpaperfor1920x1200widescreen11488

“Django Unchained” utspiller seg i sørstatene to år før den amerikanske borgerkrigen. Jamie Foxx har hovedrollen som Django, en slave, som på grunn av sin fryktelige forhistorie, møter på den tyskfødte dusørjegeren Dr. King Schultz, noe som skal forandre livet hans betraktelig. Sammen begir de seg ut på en jakt etter de grusomme slavedriverne Brittle-brødrene. Regissør Quention Tarantino mottok årets Oscar-pris for beste manus, og Christoph Waltz mottok prisen for beste mannlige birolle, i rollen som Dr. King Schultz. Like bra som storyen i Tarantinos nye storfilm, er soundtracket. Bare sjekk ut disse låtene!

Soundtrackets main theme er hentet fra Luis Bacalovs og Rocky Roberts bidrag til den originale Django-filmen, som ble laget i 1966. Tarantino valgte å beholde låta, og takk og lov for det!

Soul-artisten John Legend bidro med den fantastiske låta “Who did that to you?”. Han ble i likhet med mange andre artister svært engasjert da han fikk høre om filmens tema, og ønsket å lage en låt til filmen. Han sendte bidraget til Tarantino, som var veldig fornøyd.

2pacs hook fra “Untouchable” ble mikset med James Browns catchy “The Payback”, og resultatet ble “Unchained”.

De to R&B-artistene Anthony Hamilton og Elayna Boynton har laget låta “Freedom” sammen. Den handler om den indre kampen om å fri seg selv fra verdens kjettinger.

HÅPER DERE LIKTE LÅTENE LIKE GODT SOM OSS. HELE SOUNDTRACKET ER Å FINNE PÅ SPOTIFY.

 Legg igjen en kommentar