Roskilde til Oslo og Bergen!


483778_236284193163281_1926566715_n

 Er du like fan av den danske musikk-festivalen Roskilde som oss? Da har vi gledelige nyheter til deg! I april kommer nemlig Danmark til Norge, i form av Roskilde Road Trip 2013.

Roskilde Road Trip besøker i løpet av april byene Oslo, Bergen, Gøteborg, Malmø og Hamburg. I hver by har lokale og regionale artister blitt invitert til å vise frem sine talenter, side om side med danske fremadstormende artister. I tillegg til konserter blir det arrangert kunstinstallasjoner, workshops, debatter og andre happenings, som du kan ta del i.

I Oslo og Bergen går Roskilde Road Trip av stabelen lørdag, 13. april. I Oslo åpner Karpe Diem med intimkonsert på MESH. I tillegg får hovedstaden besøk av Roskilde-aktuelle Eik og Lemâitre 18 april, og danske Baby In Vain og Schultz And Forever.

I Bergen er det Roskilde-aktuelle Dråpe som står for åpningskonserten på Østre. De spiller også 19. april, mens svenske  Compadre og norske Roskilde-aktuelle Binärpilot avslutter det hele lørdag, 20. april.

Oslo, 13-20 april. Location: MESH, Tordenskiolds gate 3, 01 60 Oslo.

Bergen, 13-20 april. Location: Østre, Østre Skostredet 3, 50 17 Bergen.

Show up, and show yourself!

 Legg igjen en kommentar