Honningbarna til Tønsberg


Honningbarna+-+pressebilde1

Punkrock-bandet som er kjent for sine heftig live-opptredener besøker Tønsberg og Total 27. april. Dette er en konsert du ikke vil gå glipp av!

Bandet slapp sin første EP “Honningbarna” i 2010, og ble i januar 2011 kåret til Årets Urørt med sangen “Borgerskapets utakknemlige sønner”. Samme år slapp de debutplata “La alarmane gå”, som de vant “beste rock” for under Spellemannsprisen 2011. Nå er de ute med ny plate; “Verden er enkel”, og holder i den anledning en rekke konserter i tiden framover. 27. april er det altså Tønsbergs tur.

I likhet med de forrige, består også denne plata av låter med samtidspolitiske låter, denne gangen med referanser til euroens fall, diskusjonen rundt romfolk, og høyreekstremismes fremmarsj. Produsenten av plata, Pelle Gunnerfeldt, har jobbet med blant annet The Hives og Refused.

Intense og selvsikre opptredener har gitt dem et rykte som et av Norges beste live-band, så om du er i nærheten av Tønsberg bør du absolutt ta deg turen til konsertscenen Total for å høre de samfunnsengasjerte gutta in action.

God konsert!

 Legg igjen en kommentar