Doc Brown til Norge


Engelske Doc Brown aka Ben Bailey Smith er en populær standupkomiker, rapper og skuespiller. Han kommer til Norge rett fra en turne hvor han har varmet opp for selveste Ricky Gervais. De senere årene har han hatt stor suksess med nettopp det samarbeidet og var nylig å se i Gervais sin populære serie ‘Derek’.

Doc Brown skildrer på en hysterisk morsom måte sitt eget liv som rapper på ene siden og komiker på andre. Han tar hip hop industrien på kornet som få andre med sine sylskarpe og underfundige tekster til fete beats. Doc startet som en underground rapper og har jobbet med artister som De La Soul, Mark Ronson og Lily Allen. I 2008 la han ned mikrofonen og tok den opp med en annen hånd. BBC-produsenter så hans talent og overtalte han til å gå fra hip hop til stand up. Han har opptrådt på show som ‘Russell Howard’s Good News’, ‘The Inbetweeners’, ‘Rev’, og ‘The Office Revisited’.

doc-brown_1694990c

Doc Brown kommer til Kick Scene i Kristiansand 13 juni og du finner billetter her.Legg igjen en kommentar