Støtt din favoritt under morgendagens nominasjonsbattle


nominasjosbattle

I morgen, på selveste musikkens dag, er det endelig klart for nominasjonsbattle! På Morradi Scene skal tre utvalgte artister / grupper battle om en semifinaleplass i Rapvalg 2013. Dette vil du ikke gå glipp av!

Fra kl. 17 20 – 17 45 fremfører artistene låtene sine, og så er det opp til deg hvem som blir sendt direkte til semifinalen. Artisten eller gruppa som mottar den største applausen og de høyeste ropene stikker av med semifinaleplassen, så nå har du en gyllen mulighet til å hjelpe din favoritt.

To artister og en hip hop-gruppe har blitt plukket ut:

Danny Maroc med låta “I mitt nabolag”, som handler om fordommer og fremmedfrykt. Låta har et positivt budskap, god flow, fin melodi, og berører et viktig tema.

Remo med låta “All Rise”, som handler om bevissthet og forståelse, og det å ha en positiv innstilling til livet. All Rise har god flow, tekst og hook.

Herreløse bestående av Apati, Mister K. og Kverulanton, med låta Skam, som handler om folks likegyldighet til elendighet, lidelse og krig i verden. Produksjonen er god, og teksten, flowen og hooken er gjennomtenkt og fengende.

Møt opp, og støtt din favoritt!Legg igjen en kommentar