Gratulerer, Danny Maroc!


Nominasjonsbattlens vinner, Danny Maroc

Nominasjonsbattlens vinner, Danny Maroc

Danny Maroc kom seirende ut av gårsdagens nominasjonsbattle, og har dermed sikret seg en plass i semifinalen. Vi gratulerer!

En rekke fans møtte opp foran Morradi scene på Kontraskjæret under lørdagens opptreden under Musikkfest Oslo. Tre artister / hip hop-grupper var plukket ut til å battle seg en plass til semifinalen, på bakgrunn av låtproduksjon, tekst, tema, flow og hook. Disse var Remo, Herreløse og Danny Maroc. Reglene var enkle; artisten / gruppa som fikk størst applaus og rop fra publikum stakk av med seieren.

Først ut var Remo med låta “All Rise”, der publikum ble oppfordret til å reise seg opp å ta ansvar og være bevisste. Litt tekniske lydproblemer stoppet ikke gutta, som leverte et solid show, godt mottatt av publikum. Deretter var det klart for hip hop-gruppa Herreløse, som lenge har vært en favoritt i hip hop-miljøet. De ble kåret til Ukas Urørt i 2005, og nominert til årets nykommer samme år. De fremførte låta “Skam”, som handler om folks likegyldighet til andres lidelse og elendighet. Danny Maroc avrundet konserten med “I mitt nabolag”, en oppfordring til å bekjempe fremmedfrykt, som helt klart var publikums storfavoritt. Det var liten tvil om hvem som stakk av med battle-seieren.

– Det var kjempegøy å vinne, og særlig med Herreløse som konkurrent, de har jo holdt på over lang tid, og har stor kredibilitet i miljøet. Jeg hadde ett mål for dagen, og det var å vinne publikums hjerte, så jeg er kjempetakknemlig. Dersom vi når helt til finalen på Blå, lover vi å gi et helsikes show!, sa en oppstemt Danny Maroc etter at vinneren ble annonsert.

10. juni legges alle semfinialistenes låter ut på nettsiden, og du kan stemme fram din favoritt til den gjeve finalen i Oslo.
Patch

Alright arilhgt alright that’s exactly what I needed!


Legg igjen en kommentar