NRK Valgomat


Untitled-1

Det å finne ut hvilket parti man skal gi sin dyrebare stemme til høsten, kan være svært vanskelig. Derfor er det fint at NRK har bygget en Valgomat. Valgomaten stiller deg en rekke spørsmål, for å finne ut om du er enig i en påstand. Deretter regner den sammen svarene dine, og gir deg hvilket parti du er mest enig i. På denne måten kan det være lett å finne ut hvilket parti du bør gi din stemme til. Husk at alle sin stemme teller, og til og med om du ikke bryr deg om politikk, er det viktig å bruke stemmeretten. Dersom du virkelig ikke ønsker å stemme på et eneste parti, så er det bedre å gi en blank stemme, enn ingen stemme i det hele tatt. Sjekk ut Valgomaten her.
Rapvalg

[…] har kanskje allerede lest innlegget om Valgomaten til NRK? Nå finnes det en enda enklere måte å finne ut av hvilket parti du skal stemme på, under […]


Legg igjen en kommentar