om rapvalg


Rapvalg er en landsdekkende musikkkonkurranse, åpen for alle sjangre, som handler om å gjøre DEG mer bevisst på at stemmen din teller. Husk at du selv har muligheten til å forme din egen fremtid. Rapvalg er en musikkkonkurranse hvor du som deltaker skriver om et samfunnsrelatert eller politisk tema som du brenner for.

Gjennom musikk ønsker vi å gjøre unge mer bevisste og engasjerte i Stortingsvalget 2013 og oppfordre folk til å bruken stemmen sin.
Det er ordets makt kledd i musikk som teller i Rapvalg. Du skal få muligheten til å ytre deg på en kreativ måte og budskapet ditt skal bli hørt.

Ferdig innspilte låter sendes inn til rapvalg. De 30 beste låtene plukkes ut av en jury og lastes opp på vår nettside til avstemmning fra publikum. Du som deltaker må selv bidra til å markedsføre sangen din, ved å få publikum til å gå inn på rapvalg.no for å stemme på deg , akkurat som I valget.
De 10 låtene med flest stemmer vil gå videre til en live streamet finale på Blå I Oslo hvor vinneren blir kåret av en jury

Samarbeidspartnere

stemme

EmbassyFlagLogo

Andre samarbeidspartnere:
// OMOD // EXTRASTIFTELSEN // KOMMUNAL- OG REGIONALDEPARTEMENTET // FRITT ORD //