timeline


Her vil du kunne se en kontinuerlig oppdatering av hva som skjer med Rapvalg i månedene fremover.

 

Februar

Rapvalg lanseres! Musikkinteresserte stjernespirer oppfordres til å vekke låtskriveren i seg og skrive en samfunnsengasjerende hitlåt. Rapvalg er åpen  for hele landet, begge kjønn, og for alle musikksjangre, ikke bare hip-hop.

Mars

Den 20 mars åpner vi for påmeldinger til Rapvalg 2013. Det kan være lurt å bruke tiden fram til da på å renskrive teksten sin, finpusse på beaten og øve på flowen.

April

Kanskje du har kommet langt nok på sangen din nå? Er det på tide å spille den inn? Du kan enten spille inn sangen hjemme med datamaskinen din eller gå i studio. Det finnes mange studioer der ute som ønsker å gi ungdom en sjanse til å teste ut skillza sine. Hør i vennekretsen din eller ta kontakt med Øvingshotellet. Føler du deg klar? Det er bare å sende inn ditt bidrag allerede nå!

Mai

20. mai er siste sjanse for å sende inn ditt bidrag til Rapvalg 2013! Raska på!

Juni

I juni vil juryen gå gjennom alle bidragene og velge ut et knippe med semi-finalister som vil bli presentert her på rapvalg.no.

Semifinalistene må på lik linje som politikere sanke stemmer for sitt budskap. De 10 artistene med flest stemmer går videre til finalen på Blå i Oslo i august.

Juli

Bruk sommerferien på noe fornuftig og slapp av, men ikke glem å sanke stemmer for din låt. Finaledagen nærmer seg og vi vil snart presentere hvem som skal få opptre på Blå med sin låt.

August

Stortingsvalget og Rapvalg 2013 står for dør. 11 august er deadline for å stemme frem sine favoritter til finalen på Blå den 29 august.